LEKTOR JEZIKOVNI SVETOVALEC – M/Ž

RADIOTELEVIZIJA SLOVENIJA JAVNI ZAVOD, LJUBLJANA

Datum objave : 15/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

LEKTORIRANJE VSEH BESEDILNIH ZVRSTI V SLOVENŠČINI OZIROMA V JEZIKU MANJŠINE SOOBLIKOVANJE CELOVITE JEZIKOVNE PODOBE ODDAJ JEZIKOVNO SVETOVANJE POSREDOVANJE ZNANJ S SEMINARJEV IN DELAVNIC SODELAVCEM PRIPRAVLJANJE STROKOVNIH PODLAG IN NAVODIL VODENJE EVIDENC IN PRIPRAVLJANJE POROČIL.

LJUBLJANALJUBLJANANedoločen čas40Nedoločen čas

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
2 leti

Za delo na omenjenem delovnem mestu se zahteva končana univerzitetna oziroma 2. bolonjska stopnja izobrazbe (univerzitetni diplomirani slovenist, profesor italijanščine, profesor madžarščine, profesor slovenščine ali druga univerzitetna oz. 2. bolonjska stopnja izobrazbe) in 2 leti delovnih izkušenj s področja lektoriranja. Delo bo potekalo v Uredništvu za nove medije. Od kandidatov se pričakuje dobro poznavanje informacijskih tehnologij. Delo na omenjenem delovnem mestu se opravlja v neenakomernem delovnem času (izmensko delo, ob delovnikih in dela prostih dneh). Z izbranim kandidatom bomo sklenili pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Delovno mesto je uvrščeno v 37. plačni razred. Več o razpisu: https://www.rtvslo.si/rtv/narocila-pozivi-in-razpisi/. Prijavo, življenjepis in potrdilo o izobrazbi pošljite po pošti ali na e-naslov: zaposlitev@rtvslo.si.

3 mes.

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po poštiPETER WOLF, e-naslov: zaposlitev[at]rtvslo.si
Naslov: Kolodvorska ulica 2, 1000 LJUBLJANA

Objava PD na:
LJUBLJANA

zaposlitev@rtvslo.siKolodvorska ulica 2, 1000 LJUBLJANA
18/11/2022
Scroll to Top