PISMONOŠA – M/Ž

POŠTA SLOVENIJE D.O.O. POŠTA SLOVENIJE

Datum objave : 14/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

SPREJEMANJE POŠILJK, DOSTAVLJANJE VSEH VRST POŠILJK IN BLAGA, PRODAJANJE VREDNOTNIC IN DRUGEGA BLAGA, OPRAVLJANJE DENARNIH STORITEV NA TERENU, OPRAVLJANJE SPREJEMA IN DOSTAVE POŠILJK, SKLEPOV IN BLAGA V POSLOVNIH PROSTORIH UPORABNIKOV, DOSTAVLJANJE POŠILJK V POŠTNA SPRAVILIŠČA IN DOSTAVNIKE, IZPRAZNJEVANJE POŠTNIH NABIRALNIKOV, NAKLADANJE IN RAZKLADANJE POŠILJK IN OPRAVLJANJE DRUGIH DEL PRI RAVNANJU S POŠILJKAMI IN BLAGOM, UPORABLJANJE IN VZDRŽEVANJE DELOVNIH SREDSTEV, DELOVANJE SKLADNO S PREDPISI S PODROČJA VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU IN VARSTVA PRED POŽAROM, IZVAJANJE DRUGIH OPRAVIL SKLADNO Z USPOSOBLJENOSTJO IN NAVODILI.

MARIBORPTUJdopoldanDoločen čas (4 mes.)40Določen čas, 4 mesece

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
ni zahtevanoB

Za delovno mesto je zahtevana nižja poklicna izobrazba (poštni manipulant) oz. drug ustrezen poklic alternativa: končana osnovna šola. Obvezen je vozniški izpit B kategorije. S kandidatom bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas 4 mesecev. Izbrani kandidat bo moral v postopku zaposlitve predložiti potrdilo o nekaznovanosti. Prošnje pošljite na e-naslov: barbara.veingerl@posta.si. V prošnji obvezno navedite na katero delovno mesto se prijavljate in priložite dokazilo o pridobljeni izobrazbi.
DELODAJALEC ŽELI TUDI NAPOTOVANJE KANDIDATOV IZ EVIDENC ZAVODA

ni zahtevano

slovenski jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
nižja poklicnanižja poklicnaosnovnošolska

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiVEINGERL BARBARA,02 449 2774,barbara.veingerl@posta.siTržaška cesta 43, 2000 MARIBOR
28/11/2022
Scroll to Top