SOCIALNI DELAVEC VII/2 (ŠIFRA DM 110) V SEKTORJU ZA SPREJEM IN OSKRBO – M/Ž

URAD VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OSKRBO IN INTEGRACIJO MIGRANTOV

Datum objave : 14/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

– OPRAVLJANJE RAZGOVOROV IN SVETOVANJE,- ORGANIZACIJA SOCIALNE POMOČI, – PRIPRAVA ANALIZ, INFORMACIJ IN POROČIL TER PREDLAGANJE UKREPOV,- SODELOVANJE PRI IZVAJANJU PROGRAMOV IZPOPOLNJEVANJA IN USPOSABLJANJA,- IZVAJANJE SKRBNIŠTVA NAD POGODBAMI,- DRUGE NALOGE PO NAVODILU NADREJENEGA.

LJUBLJANALJUBLJANANedoločen čas40Nedoločen čas

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
1 letoB

Zaželeno je, da je prijava vložena na obrazcu (https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/). Delo se opravlja na uradu v Ljubljani oziroma v drugih njegovih prostorih izven Ljubljane ter po razporedu dela. Zahteve: osnovna raven znanja tujega jezika, veljaven vozniški izpit B kategorije. Prijava na prosto delovno mesto mora vsebovati: izjavo kandidata o izpolnjevanju pogoja glede zahtevane izobrazbe, opis delovnih izkušenj (z navedbo stopnje izobrazbe, ki ga je zahtevalo delovno mesto, delodajalca, opis nalog, čas opravljanja dela od do), izjavo kandidata, da ima veljavni vozniški izpit B kategorije, izjavo kandidata o znanju tujega jezika na osnovni ravni, izjavo kandidata, da za namen tega postopka dovoljuje Uradu Vlade Republike Slovenije za oskrbo in integracijo migrantov pridobitev podatkov iz uradne evidence. Podrobnejše besedilo in obrazec v pomoč so na spletni strani: https://www.gov.si/zbirke/delovna-mesta/. Vlogo pošljite po pošti ali na el. naslov gp.uoim@gov.si, s pripisom za javno objavo št. 100-60/2022 – socialni delavec v SSO (šifra DM 110).

3 mes.

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po poštiURŠKA DIŽOVNIK,01 200 84 01,gp.uoim@gov.siCesta v Gorice 15, 1000 LJUBLJANA
22/11/2022
Scroll to Top