UČITELJ DSP – M/Ž

OSNOVNA ŠOLA ŠMARTNO POD ŠMARNO GORO

Datum objave : 15/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

DELA IN NALOGE, DOLOČENE S PREDPISI, LETNIM DELOVNIM NAČRTOM ZAVODA TER V SKLADU S SKLEPI VODSTVA ZAVODA, ZLASTI PA NALOGE, KI SO VEZANE NA: NEPOSREDNO IZVAJANJE VZGOJNO – IZOBRAŽEVALNEGA DELA (OPRAVLJA NALOGE DODATNE STROKOVNE POMOČI V SKLADU Z ODLOČBO O USMERITVI TER DRUGE NALOGE VEZANE NA VZGOJNO – IZOBRAŽEVALNO DELO), IZVAJANJE PRIPRAV NA VZGOJNO – IZOBRAŽEVALNO DELO, OPRAVLJANJE DRUGEGA DELA V ZVEZI Z VZGOJNO – IZOBRAŽEVALNIM DELOM (SODELOVANJE V STROKOVNIH ORGANIH IN STROKOVNIH AKTIVIH ZAVODA, SODELOVANJE S STARŠI IN ŠOLSKO SVETOVALNO SLUŽBO, IZPOLNJEVANJE PREDPISANE PEDAGOŠKE DOKUMENTACIJE IN VODENJE ZAPISKOV O OPAŽANJIH PRI UČENCIH) TER DRUGA DELA PO PROGRAMU DELA IN ŽIVLJENJA ZAVODA IN PO NAVODILIH RAVNATELJICE.

LJUBLJANALJUBLJANADoločen čas (opredeljeno v podrobnostih)40Določen čas oz. nadomeščanje dolgotrajno odsotnega delavca (bolniška in predvidena porodniška)

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
1 letoB

OPRAVLJEN STROKOVNI IZPIT ZA VZGOJO IN IZOBRAŽEVANJE. ZAHTEVANA IZOBRAZBA: PEDAGOG. V VLOGI OBVEZNO NAVEDITE REGISTRSKO ŠTEVILKO PRIJAVE TER VELJAVEN ELEKTRONSKI NASLOV ZA NAMENE OBVEŠČANJA V IZBIRNEM POSTOPKU.

ni zahtevano

slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja:
urejevalniki besedil – osnovno
delo s preglednicami – osnovno
delo z bazami podatkov – osnovno

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev, podrobneje neopredeljeno

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po poštiIRENA BABNIK,01 511 06 18,os-smartno.lj@guest.arnes.siCesta v Gameljne 7, 1211 LJUBLJANA – ŠMARTNO
20/11/2022
Scroll to Top