PROGRAMER KRMILNIH IN NADZORNIH SISTEMOV – M/Ž

EHO ELEKTRIKA, HLADILNIŠTVO, OGREVANJE D.O.O.

Datum objave : 28/04/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

KRAJ DELA: ŽALEC, OBJEKTI / PROJEKTI V TUJINI. GLAVNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI: ZA POTREBE INDUSTRIJSKIH HLADILNIH SISTEMOV RAZVIJA IN VZDRŽUJE CENTRALNI NADZORNI SISTEM VGRAJENE TEHNOLOŠKE OPREME, SKRBI ZA TEHNIČNO BREZHIBNO DELOVANJE CENTRALNEGA NADZORNEGA SISTEMA IN ODPRAVLJA NAPAKE V SISTEMU, PROGRAMIRA KRMILNIKE (SIEMENS, OMRON) IN RAČUNALNIŠKE NADZORE SISTEMOV (SCADA), PROGRAMIRA INDUSTRIJSKE TERMINALE, IZDELUJE TEHNIČNO DOKUMENTACIJO, DEFINIRA IN IZDELUJE ZAHTEVKE ZA NAROČILO OPREME ZA KRMILJENJE IN NADZOR, SERVISIRA NADZORNE SISTEME IN KRMILNIKE, SODELUJE PRI POSKUSNIH POGONIH NA OBJEKTIH V SLOVENIJI IN TUJINI.

ŽALECŽALECDoločen čas (12 mes.)40Določen čas, 12 mesecev

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
1 letoB

OD VAS PRIČAKUJEMO: STROKOVNA USPOSOBLJENOST ELEKTRO SMERI – AVTOMATIKA, IZKUŠNJE NA PODROČJU PROGRAMIRANJA KRMILNIH IN NADZORNIH SISTEMOV (SIEMENS, OMRON), DOBRO ZNANJE RAČUNALNIŠKIH PROGRAMOV MS OFFICE (EXCEL, WORD, OUTLOOK) AKTIVNO ZNANJE ANGLEŠKEGA JEZIKA, POZNAVANJE ELEKTRO STROKE. PRIČAKOVANE KOMPETENCE IN OSEBNOSTNE LASTNOSTI: SPOSOBNOST KOMUNICIRANJA Z DELAVCI IN STRANKAMI, SAMOINICIATIVNOST, NATANČNOST, POŠTENOST, HITROST REAGIRANJA V RAZNIH POMEMBNIH PROJEKTANTSKIH IN PROIZVODNIH ODLOČITVAH, VESTNOST, MARLJIVOST, POŠTENOST, AŽURNOST, POMNJENJE ŠTEVIL, STRPNOST, PRAVIČNOST. Če ste odgovorni, visoko motivirani, imate delovne izkušnje na omenjenem področju, vas vabimo, da se nam pridružite. Prijavo z življenjepisom posredujte na email: zaposlitev@eho.si.

ni zahtevano

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Elektronika in avtomatizacija

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiIRENA KOŠTOMAJ,03 734 42 00,zaposlitev@eho.siLožnica pri Žalcu 59, 3310 ŽALEC
12/06/2022
Scroll to Top