POMOČNIK VODJE SERVISA – M/Ž

EHO ELEKTRIKA, HLADILNIŠTVO, OGREVANJE D.O.O.

Datum objave : 28/04/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

GLAVNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI: SKUPAJ Z VODJO SERVISA ORGANIZIRA, PLANIRA, VODI IN NADZIRA DELO V ODDELKU SERVISA IN KOORDINIRA DELA Z OSTALIMI ODDELKI, IZDELUJE SERVISNE NALOGE IN PRIPRAVO SERVISNEGA MATERIALA ZA NASLEDNJI DAN, RAZVIJA ODNOSE Z OBSTOJEČIMI IN POTENCIALNIMI NAROČNIKI, PRIDOBIVA NOVA NAROČILA IN NAROČNIKE, IZDAJA NALOGE ZA TRANSPORT VEZAN NA SERVISNA DELA ZA DOMAČI IN TUJI TRG, TEKOČE SKRBI ZA IZVRŠEVANJE SERVISNIH POSEGOV IN VZDRŽEVALNIH DEL, SPREJEMA IN REŠUJE REKLAMACIJE NAROČNIKOV, SESTAVLJA PREDLOGE ZA OBRAČUN OPRAVLJENIH DEL SERVISA IN MONTAŽE VEZANE NA SERVISNE STORITVE, PRIPRAVLJA OSNUTKE ZA IZDELAVO PONUDB IN POGODB SERVISNIH STORITEV, DAJE ZAHTEVE, KONTROLIRA PORABO IN STANJE SKLADIŠČA MATERIALA SERVISA, IZDELUJE MESEČNA POROČILA O IZVEDENIH SERVISNIH STORITVAH, V DOGOVORU Z VODJEM SERVISA SODELUJE NA KOORDINACIJSKIH SESTANKIH MED POSAMEZNIMI ODDELKI IN TIMU KAKOVOSTI V DOGOVORU Z VODJEM SERVISA, OSTALA DELA PO NAVODILU NADREJENEGA.

ŽALECŽALECDoločen čas (12 mes.)40Določen čas, 12 mesecev

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
2 letiB

OD VAS PRIČAKUJEMO:STROKOVNA USPOSOBLJENOST ELEKTRO ALI STROJNE SMERI , DOBRO POZNAVANJE HLADILNIH SISTEMOV IN IZKUŠNJE NA PODROČJU SERVISNIH STORITEV HLADILNE OPREME , BRANJE NAČRTOV, RAZUMEVANJE TEHNIČNE DOKUMENTACIJE , AKTIVNO ZNANJE ANGLEŠKEGA, HRVAŠKEGA IN SRBSKEGA JEZIKA, ZAŽELENO ZNANJE RUSKEGA JEZIKA. Pričakovane kompetence in osebnostne lastnosti:organizacijske sposobnostisposobnost komuniciranja z delavci in strankami, natančnost, prostorska predstavljivost,hitrost reagiranja pri raznih pomembnih odločitvah, vestnost, marljivost, poštenost, ažurnost, pomnjenje števil, strpnost, pravičnost. Ponujamo: zaposlitev v uspešnem srednje velikem podjetju. Priložnost za osebni razvoj in aktivno sodelovanje pri uresničevanju ciljev podjetja. Prijetno in sodobno delovno okolje. Če ste odgovorni, visoko motivirani, imate delovne izkušnje na omenjenem področju, vas vabimo, da se nam pridružite. Prijavo z življenjepisom posredujte na email: zaposlitev@eho.si.

ni zahtevano

angleški jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
hrvaški jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro
srbski jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd., Elektrotehnika in energetika

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiIRENA KOŠTOMAJ,03 734 42 00,zaposlitev@eho.siLožnica pri Žalcu 59, 3310 ŽALEC
12/06/2022
Scroll to Top