NADZORNIK PROMETA V NADZORNEM CENTRU, V OKVIRU PODROČJA UPRAVLJANJA, V SLUŽBI ZA UPRAVLJANJE S PROMETOM IN PROMETNO VARNOSTJO, V ODDELKU ZA PROMET – M/Ž

DRUŽBA ZA AVTOCESTE V REPUBLIKI SLOVENIJI D.D.

Datum objave : 15/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

IZVAJANJE NADZORA NAD STANJEM NA CESTAH, V PREDORIH TER DELOVANJEM SISTEMA V NC KOORDINACIJA AKTIVNOSTI IN UKREPANJE V PRIMERU DOGODKOV IN INCIDENTOV NA AC IN HC UPRAVLJANJE S PROMETOM SODELOVANJE PRI IZVEDBI NAČRTOV ZAŠČITE IN REŠEVANJA PRIPRAVLJANJE PREDLOGOV ZA UKREPANJE POSREDOVANJE INFORMACIJ UPORABNIKOM AC IN HC VODENJE EVIDENC IN PRIPRAVLJANJE POROČIL.

CELJESLOVENSKE KONJICENedoločen čas40Nedoločen čas

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
ni zahtevanoB

Pogoji za zasedbo delovnega mesta: izobrazba Klasius: 15001, 15002, 15099 dobra usposobljenost za delo z orodji MS Office vozniški izpit B kategorije višja raven znanja tujega jezika – B1 doslednost, prijaznost, sposobnost dela v timu, sposobnost logičnega razmišljanja, iznajdljivost, inovativnost. Želena funkcionalna znanja: znanja s področja ravnanja v kriznih situacijah, interno usposabljanje za nadzornika prometa. Delovno razmerje se sklene za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3 (tri) mesečnim poskusnim delom. Lokacija dela: RNC Vransko in RNC Slovenske Konjice. Vabimo vas, da svoje ponudbe z življenjepisom, ustreznimi dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev in opisom dosedanjih delovnih izkušenj, oddate preko prijavnega obrazca na naši spletni strani (www.dars.si/Nasi_zaposleni/Prosta_delovna_mesta).

3 mes.

angleški jezik: razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
srednja strokovna, srednja splošnasrednja strokovna, srednja splošna

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj oddajo vlogo prek spletne strani delodajalcaUlica XIV. divizije 4, 3000 CELJE
23/11/2022
Scroll to Top