UČITELJ – MOBILNI UČITELJ ZA DODATNO STROKOVNO POMOČ – M/Ž

OSNOVNA ŠOLA DR. LJUDEVITA PIVKA

Datum objave : 14/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

IZVAJANJE DODATNE STROKOVNE POMOČI V SKLADU Z ODLOČBO O USMERITVI NA VEČINSKIH OSNOVNIH ŠOLAH IN VRTCIH, IZVAJANJE PRIPRAV NA VZGOJNO – IZOBRAŽEVALNO DELO, OPRAVLJANJE DRUGEGA DELA V SKLADU Z ZAKONOM, SPLOŠNIMI AKTI ZAVODA, OPRAVLJANJE DELA V VEČINSKIH OSNOVNIH ŠOLAH IN VRTCIH.

PTUJPTUJDoločen čas (opredeljeno v podrobnostih)40Določen čas oz. 31.8.2023

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
ni zahtevanoB

Vrsta zahtevane strokovne izobrazbe za delovno mesto Mobilni učitelj za dodatno strokovno pomoč: Univerzitetni študijski program defektologije, specialne in rehabilitacijske pedagogike, magistrski študijski program druge stopnje specialna in rehabilitacijska pedagogika. DRUGA ZNANJA IN POGOJI: OPRAVLJEN STROKOVNI IZPIT IZ VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA, IZPOLNJEVANJE POGOJEV PO 107.A ČLENU ZAKONA O ORGANIZACIJI IN FINANCIRANJU VZGOJE IN IZOBRAŽEVANJA. POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI ZARADI NAKLEPNEGA KAZNIVEGA DEJANJA, POTRDILO O NEKAZNOVANOSTI ZARADI DEJANJA ZOPER SPOLNO NEDOTAKLJIVOST. IZPIT B KATEGORIJE TER LASTNO PREVOZNO SREDSTVO – AVTOMOBIL (DELO NA VEČIH ŠOLAH/VRTCIH). KANDIDATI NAJ ZRAVEN ZAHTEVANIH DOKAZIL O PRIDOBLJENI IZOBRAZBI, STROKOVNEM IZPITU, OBEH POTRDIL O NEKAZNOVANOSTI TER VLOGE NA DELOVNO MESTO POŠLJEJO TUDI ŽIVLJENJEPIS. NEPOPOLNIH VLOG NE BOMO UPOŠTEVALI. KANDIDATI NAJ V PRIJAVI NA DELOVNO MESTO OBVEZNO NAVEDEJO REGISTRSKO ŠTEVILKO PRIJAVE NA DELOVNO MESTO. PO ZAKLJUČENI IZBIRI BOMO VLOGE KANDIDATOV UNIČILI V PREDPISANEM ZAKONSKEM ROKU.

ni zahtevano

slovenski jezik: razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče
Računalniška znanja:
urejevalniki besedil – zahtevno
delo s preglednicami – zahtevno
delo z bazami podatkov – osnovno
računalniško oblikovanje – zahtevno

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Izobraževalne znanosti in izobraževanje učiteljev, drugo

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiMAG. LIDIJA MARIN,02 771 07 80,sola@pivkaptuj.siUlica 25. maja 2 A, 2250 PTUJ
17/11/2022
Scroll to Top