SVETOVALEC – PRIPRAVNIK (ŠIFRA DM 9003) V SEKTORJU ZA NACIONALNE ETALONE IN KEMIJSKA MERJENJA – M/Ž

MINISTRSTVO ZA GOSPODARSKI RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO – URAD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA MEROSLOVJE

Datum objave : 17/05/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

USPOSABLJANJE ZA SAMOSTOJNO DELO IN SICER OPRAVLJANJE NASLEDNJIH NALOG: POMOČ PRI ZBIRANJU, UREJANJU IN PRIPRAVI PODATKOV ZA OBLIKOVANJE ZAHTEVNEJŠIH GRADIV POMOČ PRI OBLIKOVANJU MANJ ZAHTEVNIH GRADIV S PREDLOGI UKREPOV POMOČ PRI PRIPRAVI OSNUTKOV PREDPISOV IN DRUGIH ZAHTEVNEJŠIH GRADIV POMOČ PRI IZVAJANJU MERITEV MNOŽINE SNOVI POMOČ PRI IZVAJANJU NALOG POVEZANIH Z UGOTAVLJANJEM SKLADNOSTI IZDELKOV IZ PLEMENITIH KOVIN POMOČ PRI OPRAVLJANJU DELA V KONTROLIRANEM OBMOČJU IONIZIRAJOČEGA SEVANJA OBDELOVANJE OSEBNIH PODATKOV, S KATERIMI SE SREČUJE PRI OPRAVLJANJU SVOJIH NALOG OPRAVLJANJE DRUGIH NALOG PODOBNE ZAHTEVNOSTI.

CELJELJUBLJANADoločen čas (10 mes.)40Določen čas, 10 mesecev

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
ni zahtevano

Zaželena je osnovna raven znanja angleškega jezika in vozniški izpit B kategorije. Ostali pogoji za zaposlitev, način prijave in dokumentacija, ki jo mora kandidat priložiti prijavi, so navedeni v objavi na osrednjem spletnem mestu državne uprave www.gov.si. Kandidat vloži prijavo z označbo »za javni natečaj št. 1100-29/2022 – DM 9003 Svetovalec – pripravnik v Uradu RS za meroslovje« na naslov Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Kotnikova ulica 5, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov gp.mgrt@gov.si.

ni zahtevano

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.visokošolska 1.stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja) ipd.

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po poštiMATEJA LILIJA,01 400 32 84,mateja.lilija@gov.siTkalska ulica 15, 3000 CELJE
06/06/2022
Scroll to Top