SAMOSTOJNI STROKOVNI SODELAVEC VII/2, ŠIFRA DM (J017106) – M/Ž

ZAVOD ZA GRADBENIŠTVO SLOVENIJE

Datum objave : 15/11/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

SODELOVANJE PRI ORGANIZIRANJU, VODENJU IN IZVAJANJU STANDARDNIH NALOG IN PRESKUSOV PRIPRAVA TEHNIČNIH REŠITEV ZA IZVEDBO, SODELOVANJE PRI NAČRTOVANJU, PROGRAMIRANJE IN VZDRŽEVANJE PROGRAMOV, SISTEMOV, NOVIH DELOVNIH POSTOPKOV ALI EKSPERIMENTOV POD VODSTVOM MENTORJA, SODELOVANJE PRI DEJAVNOSTIH NA PODROČJU POTRJEVANJA USTREZNOSTI PROIZVODOV ALI KONTROLE MERIL, APARATUR IN NAPRAV PO NALOGU PREDPOSTAVLJENEGA VSA OPRAVILA, ZA KATERA JE USPOSOBLJEN.

LJUBLJANALJUBLJANANedoločen čas40Nedoločen čas

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
ni zahtevanoB

Delo poteka pretežno na terenu in zajema geološko spremljavo predorov, ki se trenutno izvajajo na področju celotne Slovenije. Kandidat se bo usposobil tudi za preglede temeljnih tal projektov ZKK. Želeno je poznavanje programa ACAD. Sposobnost načrtovanja lastnih aktivnosti in sodelovanja v ekipi. Sposobnost organiziranja in komuniciranja ter ustnega in pisnega izražanja. Osnovno poznavanje tehničnih specifikacij s področja izvajanja zemeljskih del. Splošna zdravstvena sposobnost (delo na višini, delo v hrupu). Pogodba se sklepa za nedoločen čas. Nastop dela možen takoj. Kandidati naj pri prijavi obvezno navedejo registrsko št. objave na ZRSZ in šifro ter naziv delovnega mesta, za katerega kandidirajo.

4 mes.

angleški jezik: razumevanje zelo dobro, govorjenje zelo dobro, pisanje zelo dobro
Računalniška znanja:
urejevalniki besedil – zahtevno
delo s preglednicami – zahtevno
poznavanje računalniških omrežij – osnovno

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Geoznanostivisokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Gradbeništvo

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiDAMIJANA GAŠPER,01 2804 218,kadri@zag.siDimičeva ulica 12, 1000 LJUBLJANA
18/11/2022
Scroll to Top