VODJA PROJEKTA NA PODROČJU IZVEDBE INDUSTRIJSKIH HLADILNIH SISTEMOV – M/Ž

EHO ELEKTRIKA, HLADILNIŠTVO, OGREVANJE D.O.O.

Datum objave : 28/04/2022

DELOVNO MESTO

OPIS DELOVNEGA MESTALOKACIJAUEURNIKVRSTA POGODBEUR/TEDENTRAJANJE

KRAJ DELA: ŽALEC (IC ARNOVSKI GOZD, OB IZVOZU IZ AC), PROJEKTI V TUJINI GLAVNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI: -KOT VODJA PROJEKTA BOSTE PREVZELI KLJUČNO VLOGO PRI VODENJU IZVEDBE INDUSTRIJSKIH HLADILNIH SISTEMOV IN HLADILNIC, TAKO V SLOVENIJI KOT V TUJINI -VODENJE IN KOORDINIRANJE IZVEDBE DEL MED NAROČNIKOM, IZVAJALCI IN STROKOVNIMI SLUŽBAMI, VKLJUČNO Z VODENJEM IZVAJANJA MONTAŽNIH DEL IN KONROLO KAKOVOSTI IZVEDBE -IZDELOVANJE PODROBNIH TERMINSKIH PLANOV -VODENJE TEHNIČNE IN DRUGE DOKUMENTACIJE -IZDELOVANJE TEHNIČNIH RISB IN SPECIFIKACIJ MATERIALA -ORGANIZIRANJE POSKUSNIH OBRATOVANJ, VODENJE PRIMOPREDAJE DEL TER USKLAJEVANJE VSEH POTREBNIH AKTIVNOSTI ZA TEHNIČNI PREGLED -NAROČANJE POTREBNEGA MATERIALA IN STORITEV V STROKOVNIH SLUŽBAH -OSTALA DELA V PROJEKTNI PISARNI PO NAVODILU NADREJENEGA.

ŽALECŽALECDoločen čas (12 mes.)40Določen čas, 12 mesecev

POGOJI

DELOVNE IZKUŠNJEVOZNIŠKO DOVOLJENJEDRUGI POGOJIPOSKUSNO DELODRUGA ZNANJA
3 letaB

Od vas pričakujemo: strokovna usposobljenost strojne smeri najmanj 3 leta delovnih izkušenj na področju vodenja projektov, aktivno znanje angleškega jezika, zaželeno tudi ruskega jezika, dobro znanje računalniških programov AutoCAD, MS Office (Excel, Word, Outlook), SolidWorks, zaželen strokovni izpit skladno z gradbenim zakonom, pripravljenost za delo na projektih v tujini. Pričakovane kompetence in osebnostne lastnosti: dobre organizacijske in koordinacijske sposobnosti, visoko motiviranost ter usmerjenost k ciljem, sposobnost sprejemanja odgovornosti ter dela v timu, sposobnost obvladovanja stresnih situacij, vztrajnost, samoiniciativnost, natančnost, poštenost in sposobnost prilagajanja spremembam učinkovito komuniciranje na vseh ravneh, posebno v odnosu do strank. Ponujamo: Stimulativno plačilo. Priložnost za osebni in strokovni razvoj ter aktivno sodelovanje pri uresničevanju ciljev podjetja. Prijetno in sodobno delovno okolje. Če ste odgovorni, visoko motivirani, imate delovne izkušnje na omenjenem področju, vas vabimo, da se nam pridružite. Opišite nam vaše dosedanje delovne izkušnje in nas prepričajte, da ste pravi za nas. Vaše pisne prijave z dokazili o izpolnjevanju pogojev sprejemamo na elektronski naslov: zaposlitev@eho.si.

ni zahtevano

IZOBRAZBA

STOPNJASMERALTERNATIVA
visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd.visokošolska 2.stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) ipd., Metalurgija, strojništvo in kovinarstvo

PRIJAVA

NAČIN PRIJAVEKONTAKTNA OSEBATELEFONEMAILNASLOVROK ZA PRIJAVO
kandidati naj pošljejo vlogo po e-poštiIRENA KOŠTOMAJ,03 734 42 00,zaposlitev@eho.siLožnica pri Žalcu 59, 3310 ŽALEC
12/06/2022
Scroll to Top